А. Бабічев: «Харківщина є лідером, щодо охоплення дітей дошкільною освітою»

фото інтернет

В ефірі програми «Віддзеркалення» на  телеканалі АТН заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Анатолій Бабічев зазначив, що одним з важливих етапів реформування освіти в області  є розвиток інклюзивної освіти. Він стосується включення дітей з інвалідністю до загальнодоступного навчального процесу.

Головою ХОДА Юлією Світличною поставлене завдання, в кожному районі Харківської області створити інклюзивний ресурсний центр, створити ресурсні кімнати та медіатеки.

-Спільними зусиллями з районними, міськими та селищними радами ми вдало виконуємо це завдання, — повідомив Анатолій Бабічев. –Харківщина сьогодні лідер, щодо охоплення дошкільною освітою наших учнів. За останні три роки нам вдалось відкрити близько 5 тис дошкільних навчальних закладів. Цього року ми запланували відкрити ще 20 нових дитячих садків, з яких 4 вже працюють. Працюємо на результат, тому я впевнений, що він буде.

Заступник голови ХОДА також зазначив, що за останні три роки Харківщина за офіційними рейтингами Кабінету міністрів України займає перше місце, щодо доступності та якості освіти.

Загрузка…