Біля будівлі Головного управління Нацполіції в Харківській області мітингують

фото InsiderNews

Близько 30 учасників акції, серед яких представники «Правого сектору» та військово-патріотичної організації «Фрайкору»,  протестують проти розгону противників Маршу рівності співробітниками поліції 17 червня у Києві.

Мітингувальники  вийшли із плакатами «ні поліцейському свавіллю» та «50 відтінків зозулі».

-Ми вважаємо поведінку поліції в Києві неприпустимою та неадекватною. Київський очільник  поліції Юрій Зозуля має бути знятий з посади. І сьогодні ми прийшли, щоб висловити нашу думку щодо цих подій. Аби керівництво МВС України прийняло певні дії щодо урегулювання ситуації, — розповів  Георгій Тарасенко, лідер військово-патріотичної організації «Фрайкор».

До учасників акції вийшов начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області Сергій Бірбасов. За його словами, співробітники Нацполіції в Харківській області були направлені до Києва на момент проведення Маршу рівності, але він не володіє інформацією щодо участі харківських правоохоронців у подіях 17 червня, оскільки вони на той момент перебували під керівництвом Головного управління Нацполіції у місті Києві.

фото InsiderNews
фото InsiderNews

Загрузка…