Добкін та Немічев одночасно подали документи на вибори мера Харкова

Голова партії «Християнські соціалісти» Добкін та керівник обласного осередку «Нацкорпусу» Немічев прийшли до виборчої комісії, щоб зареєструватися на вибори

Лідер партії «Християнські соціалісти» Михайло Добкін, а також голова харківського обласного осередку «Національного корпусу» Костянтин Немічев першими подали документи на реєстрацію кандидатами у мери міста.

Про це повідомила голова Харківської територіальної виборчої комісії Олена Матвієнко сьогодні, 21 вересня.

Раніше Костянтин Немічев був бойцем полку «Азов», а політикою почав займатися після повернення з фронту. В свою чергу, діяльність «Азову» та «Національного корпусу» пов’язують із колишнім міністром МВС Арсеном Аваковим.

Михайло Добкін під час виборчої кампанії також говорив про свої домовленості із Арсеном Аваковим, а нещодавно за допомогою Авакова в інтересах Добкіна була організована протестна акція під Офісом президента з вимогою розслідувати процедуру передачу влади в Харкові після смерті Геннадія Кернеса.

Таким чином, на харківських виборах патріотичні сили готові до узгоджених дій. Нагадаємо, офіційна виборча кампанія у Харкові розпочалася 11 вересня, а вибори мають відбутися 31 жовтня 2021 р.

Загрузка…