Голова ХОДА провела особистий прийом громадян у Харківській обласній дитячій клінічній лікарні

фото інтернет

Голова ХОДА Юлія Світлична відвідала Харківську обласну дитячу клінічну лікарню,  в якій щорічно лікують у стаціонарі 12 — 13 тисяч дітей. Вона ознайомилась з роботами, проведеними в цьому році, і провела особистий прийом громадян.

— 2018 рік у Харківській області був роком відновлення та будівництва. Ми багато уваги приділили розвитку медичної сфери. Цього року реконструкцію проводили в більш ніж 30 установах охорони здоров’я. І, звичайно, особливу увагу приділили установам, які працюють з дітьми. Паралельно з проведенням ремонтів закуповуємо нове обладнання. Для цього ми використовуємо всі можливості — від державних коштів і коштів обласного бюджету до фінансування міжнародних партнерів. У Харківській обласній дитячій лікарні роботи провели завдяки співпраці з Європейським інвестиційним банком і коштом обласного бюджету, — сказала Юлія Світлична.

Як повідомив головний лікар ОДКЛ Георгій Муратов, капітального ремонту такого рівня й обсягу в лікарні ще не було. Роботи почалися в липні цього року. За цей час проведено монтаж фасаду з утепленням будівлі. Також була проведена заміна системи опалення, замінено 46 радіаторів опалення, 24 вікна. Було встановлено 345 світлодіодних світильників, проведена заміна даху харчоблоку та утеплення даху лікувального корпусу.

Він подякував керівнику області за підтримку, надану установі цього року.

-Хотілося б сказати найтепліші, щирі слова подяки від всього колективу обласної дитячої клінічної лікарні, від батьків наших пацієнтів — за велику увагу до нашого закладу, — сказав Георгій Муратов.

Юлія Світлична запевнила, що на тому, що зроблено цього року, не зупинятимуться. Під час відвідування обласної дитячої клінічної лікарні голова ХОДА провела особистий прийом громадян, на який звернулося 10 співробітників медичного закладу.

Загрузка…