Кирило Гладков: Перемога «жовтих жилетів» у Франції є гарним прикладом для українців, як треба розв’язувати суспільні проблеми

Кирило Гладков: Перемога «жовтих жилетів» у Франції є гарним прикладом для українців, як треба розв'язувати суспільні проблеми

17 листопада у Європі піднялась нова хвиля революційного руху. На цей раз полум’я громадської непокори спалахнуло у Франції через політику уряду, який планував продовжувати підвищення податків на паливо у 2019 році.

Під час страйку кілька сотень людей буди затримані, більше сотні отримали поранення тільки у французькій столиці.

Попри незвичні для сучасної Європи форми висловлення громадської думки, рух «жовтих жилетів» за два тижні все ж таки добився від прем’єр-міністра Франції Едуара Філіпа призупинення подальшого підвищення вартості палива.

— Перемога «жовтих жилетів» у Франції є гарним прикладом для українців, як треба розв’язувати суспільні проблеми. У часи, коли країна веде війну з Росією, а влада продовжує знищувати власний народ тарифним геноцидом та корупцією у всіх сферах країни, хто як не народ повинен змінювати систему? Ми розпочали Революцію Гідності 5 років тому, але так і не змогли її завершити. Україна сьогодні як ніколи потребує нового, сильного та рішучого лідера. Лідера, який пройшов вуличний та реальний фронт. Допоки народ не почне аналізувати політичні процеси та думати головою, за кого віддавати голос, ми не зможемо закінчити революцію та побудувати нову модель управління, про яку мріємо з чотирнадцятого року, — зазначив керівник інформаційного відділу Луганського осередку ПП «Національний Корпус» Кирило Гладков.

Також він додав, що в українських реаліях одних страйків та протестів замало. Влада, яка вичерпала довіру народу, повинна піти, поступившись політичним силам нового формату, з принциповим проукраїнським національним лідером.

Загрузка…