Кому заважає Національний корпус в Харкові

фото інтернет

Останнім часом в Харкові та Харківській області помітно виросла активність політичної партії “Національний корпус”.

Молода політична сила, більшість якої складають вихідці з полку «Азов», правих громадських організацій та представників націоналістичної молоді, дійсно, зайняла активну позицію по безлічі болючих питань в регіоні. Більш того, треба відзначити, що ця позиція не обмежується тільки заявами. Для Національного корпусу характерні акції прямої дії.

За минулий місяць націоналісти з НК провели низку гучних акцій: зупинили незаконне видобування піску у Безлюдівці; ліквідували паркан у селі Хотомля, який перекривав доступ до води мешканцям села; фактично, тільки завдяки участі Національного корпусу в акції під міською радою зупинили розгляд питання виділення землі під скандальне будівництво біля стадіону “Металіст”.  Активісти також брали участь у громадських слуханнях щодо підвищення тарифів для населення на тепло, де виступили з різкою критикою безпідставного підвищення. Ще багато справ, які представники націоналістичної політичної сили зробили для захисту громадян, захищаючи їх від свавілля чиновників, та відвертих кримінальних елементів. Так тільки після втручання хлопців з НК вдалося захистити харківську пенсіонерку від шахраїв, які намагалися захопити її дім.

Але ж така активність не могла не викликати протидію. С деяких пір саме політична партія “Національний корпус” є об’єктом дискредитуючої кампанії. В ЗМІ виступають чиновники з обвинуваченням активістів НК, в соцмережі відверті сепаратисти вкидають нічим не підтверджену інформацію про нібито хуліганські дії “азовців”.

Виникає питання: кому заважає Національний корпус в Харкові? Шукаючи відповідь ми звернулись до представників партії Андрія Білецького у Харкові та експертів з політичних питань:

— Кому заважає Національний корпус у Харківському регіоні? Це питання треба розглядати як комплексне питання на сьогодні. В світі того, що Національний корпус останнім часом проводив дуже багато результативних акцій прямої дії, та не прямої дії, які давали результат, які приводили до якихось змін. Відносно через це ми бачимо сьогодні протидію всім цим речам, протидію зі сторони наших опонентів – це перше. Друге це те, що нині влада вчорашнім ватним сепаратистам дала абсолютно все необхідне для реваншу і для того, щоб сьогодні вони мали змогу відкрито знов писати, розмовляти. Більш того, так само переходити до прямих дій та, наприклад, шкодити наш агітаційний матеріал, який знаходиться в місті. Ми бачимо незрозумілу критику міської ради, абсолютно брудні вброси в інформаційному просторі стосовно нас, які, як правило, не мають під собою жодних фактів, фото-доказів, відео-доказів, якихось прізвищ або ще щось, але туди вплітають наші ім’я для того, щоб зробити якийсь провокаційний матеріал. Все це є комплексною роботою впливу на нас для того, щоб зробити саме ту протидію, щоб ми зупинили свою роботу, щоб ми займались вирішенням цих проблем, які вони нам утворюють, замість того, щоб робити якійсь правильні речі, займатись правильними вчинками. Про те, абсолютно чітко та критично ми розуміємо, що жодний з цих вчинків, жодне з цих дій змусить не те що нас зупинитись, більш того, вона мотивує нас на подальшу роботу, для того щоб все більше робити, ще більше стояти на стороні нації та народу, — сказав Максим Жорін, голова східного крила партії Національний Корпус «Терен Схід», экс-командир полку АЗОВ.

— Национальный корпус сегодня является главным ньюсмейкером в Харькове. При этом следует учесть контекст, в котором партийцы политсилы Андрея Билецкого, действуют в регионе. Практически, НК — это единственная партия, которая реально участвует и добивается результата в акциях по защите простых граждан. Оппонентами, естественно являются те, кто нарушает права граждан. В нашем регионе — это власть. Именно, городской власти, а также коррупционерам в погонах и противостоит Национальный корпус. Тот факт, что в дискредитации принимают участие нераскаявшиеся сепаратисты, свидетельствует лишь о том, что внутренний враг и внешний сегодня действуют сообща. И для них наибольшую угрозу представляют не паркетные партии и демагоги, а политические силы способные на прямые действия. Корпус как раз и относится к таким силам, — сказал в своем комментарии А. Лукашев, политобозреватель.

— Нацкорпус — уникальное образование, которое в настоящее время представляет очень серьезную угрозу для практически всех врагов Украины, — как внешних так и внутренних. Хоть их спектр деятельности и велик (от защиты Украины, от внешней агрессии, до борьбы с коррупцией на местах внутри страны), но объединяет их деятельность одно: все эти сепары-агрессоры-коррупционеры одинаково опасны для Украины, и борьба с ними есть форма проявления патриотизма на деле. Кому мешает Азов? Да вот вам и ответ: сепарам, агрессорам, коррупционерам. Всем тем, кто видит Украину порабощенной и нищей. Есть ли будущее у Азова? Однозначно есть. Это будущее прорисовывается уже сегодня и враги Украины это чувствуют, оттого и делают все, чтоб дискредитировать Азов в глазах народа Украины, — відмітив Анатолій Ряснянський, правозахисник та громадський діяч.

Таким чином ми можемо спостерігати, що Національний корпус дійсно вважають небезпечним як зовнішні так і внутрішні вороги України. Позиція партії — захищати як незалежність країни, так і пересічних громадян від свавілля чиновників та влади, яка на жаль діє проти свого народу.

Загрузка…