На Харківщині СБУ зупинили контрабанду наркотиків на кордоні з Росією

фото прес-служба СБУ

Оперативники СБУ встановили, що  мешканець Куп’янська планує нелегально до міста Валуйки Бєлгородської області велику партію канабісу та реалізувати їх за 12 тисяч доларів.

Як повідомили в прес-службі СБУ, правоохоронці виявили у чоловіка десять пакунків з наркотиками за підкладкою зимової куртки
вагою понад півтора кілограма під час огляду мікроавтобуса, який прямував до Росії через пункт пропуску «Піски» Дворічанського району на Харківщині.

Слідчими Управління СБУ в Харківській області розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 305 Кримінального кодексу України (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів).

У межах розпочатого поліцією іншого кримінального провадження за ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) проведено обшук на території Куп’янського району, де у приватному домоволодінні вилучено ще півтора кілограма підготовленого до вживання канабісу та елітне насіння для його вирощування.

Загрузка…