НАЦІОНАЛІСТИ ПОПЕРЕДИЛИ ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДУ ВІД ПРЕДСТАВНИКІВ РУХУ ЛГБТ

13 лютого у Харкові мала була відбутися лекція під назвою "Квір в Україні" від однієї з представниць руху. Однак захід було завершено ще до його початку.

НАЦІОНАЛІСТИ ПОПЕРЕДИЛИ ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДУ ВІД ПРЕДСТАВНИКІВ РУХУ ЛГБТ
фото Insidernews

Представники громадського об’єднання та добровольчого підрозділу «Фрайкор» у кількості з 15 чоловік увійшли до «Книгарні Є», яка надавала приміщення для проведення лекції, і оголосили про завершення даного заходу.

-Неприпустимою є пропаганда ЛГБТ ідеології у прифронтовому місті Харкові, коли іде війна, коли кожен день є загиблі та поранені, коли кожен день ми несемо відповідальність за події на фронті, і я вважаю, що для України не доречним є питання ЛГБТ на даний час, — повідомив лідер організації Георгій Тарасенко.

Слід зауважити, що в ході дійства не було ніяких сутичок чи порушень громадського порядку, активісти «Фрайкор» не заперечували проти виклику поліції, незважаючи на те, що директор книгарні, як свідчать очевидці, намагався видворити їх з приміщення. Правоохоронці по приїзду зафіксували відсутність порушень, а учасникам, котрі збиралися послухати лекцію, порекомендували відправитися по домівкам на таксі. Про це також зауважила одна з організаторок заходу Анна Шаригіна, яка разом з тим у себе на сторінці повідомила, що лекція обов’язково відбудеться.

Загрузка…