Німці допомагають «продавати» Харківські виші

У «Обласній бібліотеці для юнацтва» пройшов «Ярмарок вишів»

фото insidernews

Захід тривав два дні. За цей час учні старших класів Харківських шкіл могли ознайомитися зі своїм майбутнім ВУЗом та особливостями професії, що він надає. Для тих, хто ще не обрав ВУЗ, це чудова можливість зробити вибір: ким стати у дорослому житті.

Загалом свої програмами представили 25 Харківських вишів. Усі вони учасники державної програмами «Обираємо професію крок за кроком». Вона покликана сприяти профорієнтації майбутніх абітурієнтів. Придивитися собі ВУЗ зібралося біля 1 500 чоловік. Це учні з 92 шкіл м. Харків та Харківської області. Останніх до обласного центру доправили автобусами. На ярмарку їх зустріли не лише викладачі та вишів, ай їх студенти. Вони, як ніхто краще, можуть розповісти своїм майбутнім однокашникам, про особливості студентського життя у своїх ВУЗах.

«Крок за кроком» — частина глобальнішої програми «Покращення можливостей для освіти, самоосвіти, творчої самореалізації та соціальної адаптації ВПО». Руку до її фінансування доклали не лише українська влада, а й німецький уряд.

Загрузка…