ШІСТСОТ НОВИХ РОБОЧИХ МІСЦЬ ТА ЗБІЛЬШЕННЯ ОБСЯГІВ ТОРГІВЛІ МІНІМУМ НА 15% — ОЧІКУВАННЯ ВІД НОВОГО ІНВЕСТПРОЕКТУ НА «БАРАБАШОВО»

Новий «Тканинний Хаб» 25 жовтня розпочав роботу в торговому центрі «Барабашово». В урочистому відкритті нового торговельного майданчика взяли участь почесний президент ЧАО «Концерн АВЕК і Ко» Олександр Фельдман, іноземні інвестори проекту, підприємці та керівництво адміністрації торговельного центру.

«Тканинний Хаб» включатиме понад 60 торговельних об’єктів та об’єкти інфраструктури. На відміну від попередніх місць оптової торгівлі тканинами і фурнітурою, тут зручніше розташування – гарні під’їзні шляхи, близкість до громадського транспорту. В адміністрації торговельного центру вже повідомили, що «Тканинний Хаб» буде мати пункти громадського харчування та нові туалети – початок їх роботи планується вже у листопаді цього року. Такий підхід пояснюють тим, що новий майданчик стане місцем не лише прямих продажів, але й ділового спілкування та укладання угод.

Значну увагу при створенні «Тканинного Хабу» було приділено протипожежній безпеці. Нові системи пожежної сигналізації та пожежогасіння закладені вже під час проектування. А розрахунковий час прибуття бійців добровольчої пожежної дружини ТЦ «Барабашово» у випадку займання скоротився вдвічі у порівнянні із попередньою локацією майданчика тканин та фурнітури.

«Ми піклуємося не лише про прибутковість бізнесу, — говорить інвестор проекту Халед Куборослі. – Важливо не забувати про людей. Цей проект дасть, щонайменше, 600 робочих місць. А пожвавлення торгівлі, на яке ми розраховуємо, забезпечить наших працівників стабільною роботою і гідним заробітком». Варто відзначити, що маркетингові служби ТЦ «Барабашово» оцінюють перспективи зростання обсягів торгівлі завдяки новій локації, щонайменше, на 15%.

Початок роботи «Тканинного Хабу» — завершення першого етапу реалізації Програми створення сприятливого інвестклімату для малого та середнього бізнесу, яка реалізується на «Барабашово» із початку 2021 року. Ця програма стала одним із компенсаторних механізмів, які за ініціативою Олександра Фельдмана були застосовані адміністрацією торговельного центру, щоб захистити підприємців від наслідків пандемії COVID-19. «Карантини та локдауни, які спричинила пандемія, завдали серйозного удару по бізнесу багатьох підприємців. Сьогодні як ніколи потрібні інвестиції саме у сектор малого та середнього бізнесу. Але більшість інвестпроектів орієнтовані на великий бізнес. А про звичайного підприємця, який годує власну родину, створює робочі місця та сплачує податки, в тому числі, до місцевих бюджетів інвестори зазвичай забувають», — говорять в адміністрації «Барабашово». Унікальність програми створення сприятливого інвестклімату для малого та середнього бізнесу як раз і полягає в тому, що вона орієнтована на найменш інвестиційно охоплену верству бізнесу.

Коментуючи відкриття «Тканинного Хабу», почесний президент ЧАО «Концерн АВЕК і Ко» Олександр Фельдман зазначив, що цей проект стане закликом усім, у тому числі, іноземним інвесторам до інвестицій у найцінніше – людей та їх бажання працювати. «Ми сьогодні зламали стереотип. Легко інвестувати в надприбуткові галузі, які обіцяють надприбутки. Але зусиллями адміністрації «Барабашово» сьогодні залучено іноземного інвестора, який побачив перспективи в малому та середньому бізнесі. Інвестиційна довіра до українського підприємця – це гарантія розвитку середнього класу, який є основою економіки розвинених країн. Я запланував низку зустрічей з дипломатами різних країн, щоб Програма створення сприятливого інвестклімату для малого та середнього бізнесу, яка реалізується на «Барабашово», отримала нових учасників», — повідомив учасникам відкриття «Тканинного Хабу» Олександр Фельдман.

Загрузка…