Спортивний корпус провів у Сумах шаховий турнір

Спортивний корпус провів у Сумах шаховий турнір
фото Insidernews

У Кадетському корпусі імені І. Г. Харитоненка проходив маштабний Всеукраїнський турнір з шахів за кубок Спортивного корпусу.

Змагалися за першість у турнірі близько п`ятдесяти учасників у 4 номінаціях: чоловіки, жінки, юнаки та ветерани АТО, серед яких як новачки так і майстри спорту. Слідкували за запеклою боротьбою та судили змаганя судді міжнародного класу. У Сумах турнір такого рівня проходив уперше. До гри в шахи долучилися й кадети.

— Рівень проведення турніру дуже гарний, нам сподобалось, ми відчули себе справжніми стратегами на цьому турнірі, і я гадаю, що шахи – це тотальна гра, яка допомагає майбутньому офіцеру осмислювати різні ходи в нашому житті, — говорить учасник змагань Олексій Черевань, старший сержант ліцею-інтернату «Кадетський Корпус» імені І.Г. Харитоненка.

По завершенню змагань голова Спортивного корпусу Суми, заслужений тренер України, заслужений працівник фізкультури та спорту України Володимир Гордієнко подякував учасникам за боротьбу, видовищні партії, що приковували погляди, як гостей так і учасників та вручив переможцям грамоти та медалі

Загрузка…