«Студреспубліканці» шукають активну молодь

фото InsiderNews

«Як досягти прогресу та миру на Харківщині?» — на це «об’ємне» питання пропонують відповісти організатори студреспубліки у цьому році. 21-23 липня у селі Геніївка Зміївского району пройде захід, що вже 20 років поспіль має на меті заохотити активну українську молодь до саморозвитку у своїй країні та надати впевненості у реалізації своїх бажань і планів на майбутнє. Кубки КВН, спортивні змагання, конкурси краси та організаторська діяльність — все це буде пронизано тематикою покращення рівня життя у нашому місті.

На сьогодні вже очікується близько 150 «мешканців» студреспубліки, котра має свій герб та свої гроші за виконання певних завдань. Долучитися до проекту можуть не лише студенти, і кожен у спорідненій йому галузі знань може запропонувати свої відповіді на запитання, котрі на сьогоднішній день не мають однозначності.

Грати пропонують в три етапи: підготовчий, ігровий та найважливіший — рефлексійний, де учасники фестивалю зможуть обміркувати свої рішення та прийти до певних висновків.

Загрузка…