Світлична: «Питання виконання плану митних зборів є важливим для Харківщини»

фото інтернет

Голова ХОДА Юлія Світлична взяла участь у селекторній нараді Уряду, яка була присвячена виконанню завдань започаткованої Урядом ініціативи «Україна без контрабанди».

Відкриваючи нараду, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман наголосив, що «Україна без контрабанди» — це не разова акція, і тиск на контрабандистів і чиновників, які сприяють контрабанді, буде лише посилюватися на всіх рівнях.

-Митники, працівники прикордонної служби мають все для того, аби робити країну багатшою, а не виконувати функції, аби в країну «щось» заїжджало. Ви заробляєте тисячі чи мільйони, а держава втрачає мільярди, — сказав Прем’єр-міністр.

Керівник ХОДА наголосила на відповідальності всіх митників та правоохоронців, що працюють на Харківщині, в питаннях боротьби з контрабандою та виконання плану митних зборів.

-Нагадую  всім, що питання виконання та перевиконання плану митних зборів є особливо важливим для регіону, адже завдяки «митному експерименту» Харківщина нині має можливість вкладати значно більші кошти у ремонти доріг. Тому ще раз наголошую на особистій відповідальності кожного в цьому питанні, — підкреслила Юлія Світлична.

Також вона зазначила, що кожна додаткова гривня від перевиконання плану митних зборів залишається тут, у регіоні, й дозволяє вирішувати питання, яке є чи не найчутливішим для Харківщини

Загрузка…