Світлична провела зустріч з колективом театру ім. Т.Г. Шевченка

фото інтернет

Сьогодні, 29 листопада, голова ХОДА Юлія Світлична ознайомилася з роботою закладу та розповіла його співробітникам про плани щодо підтримки театру на наступний рік. А також вручила співробітникам театру почесні відзнаки ХОДА та передала державну нагороду – звання заслуженого артиста України надано актору Роману Жирову.

-Знаний на всю Україну «Березіль» має давні традиції та сучасні цікаві вистави в репертуарі. Робимо все можливе, щоб навіть у складні часи не залишати театр без уваги. Хочу повідомити, що ми знайшли можливості наступного року профінансувати з обласного бюджету ремонт даху театру, а також заміну крісел у глядацькій залі, — розповіла керівник області. -Ви любите свою справу та даруєте непідробну емоцію й натхнення своїм глядачам. А всі люди, які мають професійні здобутки, мають бути оцінені державою.

Директор театру Маргарита Саакаян зазначила, що такої уваги з боку влади до проблем установи не було дуже давно та подякувала Юлії Світличній за підтримку всіх театрів Харкова. Вона повідомила, що вже зроблено ремонт частини даху, відремонтовані вбиральні для глядачів та нарешті, буде вирішене питання стосовно глядацьких крісел.

Загрузка…