Світлична: «Робимо все, щоб популяризувати спорт — власним прикладом»

фото інтернет

На площі Свободи стартував традиційний , вже 13-й, велопробіг, який пройде центральними вулицями міста. Перед початком масового заїзду велосипедисти провели флеш-моб — вишикувалися в фігуру герба Харкова.

Разом із харків’янами голова ХОДА Юлія Світлична бере участь у велопробігу.

-13 років тому у Велодні брали участь менше тисячі харків’ян, сьогодні тисячі учасників, наймолодшому з яких — 3 роки. Сподіваємося, що людей на цьому заході з кожним роком ставатиме все більше, — сказала керівник області. -У цей день традиційно збираються всі: представники влади, громада, спортсмени. Робимо все, щоб популяризувати спорт — власним прикладом. Адже спорт — це сила, це характер, це результат. Сьогодні тисячі харків’ян будуть разом проїжджати вулицями міста. Це нас згуртує, робитиме нас дружнішими та сприятиме  тому, щоб спорт у Харкові розвивався й ставав дедалі популярнішим.

Радник голови ХОДА у справах молоді та спорту, заслужений майстер спорту Катерина Садурська зазначила, що зараз в області як ніколи багато робиться для розвитку як професійного, так і аматорського спорту. Постійно будуються спортивні комплекси, фізкультурно-оздоровчі комплекси, є підтримка як спортсменів високого рівня, так і початківців.

На знак командної підтримки спорту учасники Велодня від ХОДА вдягли однакові футболки з лого «UA».

— У сьогоднішньому заході ми беремо участь, щоб ще раз підкреслити: треба займатися фізичною активністю, — сказала Катерина Садурська. –А букви на футболках говорять про те, що це команда України, а також — команда Юлії Олександрівни.

Також, у футболках Команди UA прийшли учні велосипедного відділення Училища фізичної культури для того, щоб підтримати та подякувати Юлії Світличній. В минулому році при підтримці ХОДА було відкрито їх відділення в навчальному закладі, також для них були придбані нові велосипеди.

https://www.facebook.com/svit.yuliya/posts/1677476119003549

Загрузка…