Світлична: «Розвиток науки — це зміцнення країни та запорука її незалежності»

фото інтернет

Голова ХОДА Юлія Світлична ознайомилася з роботою НТК «Інститут монокристалів», відповіла на питання її співробітників і провела особистий прийом громадян.

— Жоден ворог не порушить наші плани. Ми продовжуємо системно працювати, будувати та розвивати регіон і допомагати людям, — підкреслила голова ХОДА. — Упевнена, що розвиток науки та впровадження наукомісткого внутрішнього виробництва — це зміцнення країни та запорука її незалежності. Розвиток і безпека — два паралельні шляхи майбутнього для кожної держави світу. Ми приділяємо увагу розвитку промисловості, науки та всіх сфер життєдіяльності області. За останній час ми зустрілися з великою кількістю наукових колективів. Я дуже поважаю людей справи, тому скасовувати або переносити сьогоднішню зустріч не була готова.

Під час зустрічі зі співробітниками наукової установи Юлія Світлична запевнила, що керівництво області зробить все для того, щоб регіон і надалі був стабільним і мирним, продовжував розвиватися. Також вона відзначила досягнення вчених Інституту монокристалів та їх внесок у розвиток національної науки та наукомісткого виробництва.

Юлія Світлична підкреслила, що на Харків і харківські розробки завжди спиралася наша держава. У тому числі в питаннях забезпечення обороноздатності. Цього року в 2,5 раза було збільшено розмір обласних стипендій для вчених, регулярно проводяться обласні конкурси, в яких може взяти участь як молодь, так і заслужені наукові діячі. Кращим співробітникам НТК «Інститут монокристалів» у ході зустрічі голова ХОДА вручила відзнаки облдержадміністрації.

У ході зустрічі голова ХОДА вручила відзнаки облдержадміністрації кращим співробітникам НТК «Інститут монокристалів» та провела особистий прийом громадян.

Загрузка…