Світлична: «Влад Зубенко загинув за майбутнє України»

В університеті залізничного транспорту вшанували пам’ять випускника вишу - Героя Небесної Сотні Владислава Зубенка.

фото інтернет

Разом в родичами Героя України та керівництвом області у покладанні квітів до меморіальної дошки Владислава взяли участь викладачі та студенти університету залізничного транспорту.

-Саме відстоюючи гідність, загинув патріот, який навчався серед вас, — сказала голова ХОДА, звертаючись до студентства. – Він крізь усе своє життя проносив силу і правду. І загинув за майбутнє України. Усі ми маємо пам’ятати, що саме сила духу, характер, незламність є ідентичністю нашої нації. Сьогодні вся Україна вклоняється Героям Небесної Сотні, дякуючи їм за самовідданість, за жагу жити в міцній та новій державі, яку ми з вами повинні будувати. Герої не вмирають!

Керівник області підкреслила, що гідність кожного українця є найвищою цінністю. Висловився також молодший брат Владислава Зубенка Тихон, та зазначив що ці події вже можна вважати новітньою історією України

-Озираючись назад, ми повинні розуміти, що так, як вчинив Влад, так повинен чинити кожен чоловік, який поважає себе, — повноцінний і повноправний член нашого суспільства, — сказав Тихон.

Загрузка…