У центрі Харкова зібралась «позашляхові» монстри та «монстренята»

фото InsiderNews

На майдані Свободи проходить свято позашляхового руху — третій день народження місцевої оффроуд команди Jumа. Всього на майдані зібралося біля сотні одиниць різноманітної похашляхової, і не дуже, техніки: квадроцикли і багі, спортивні мотоцикли та позашляховики. Більшість з них брали участь у позашляхових перегонах та спеціалізованих виставках. А деякі просто хизувалися своїм тюнінгом та рекламними наклейками спонсорів. Взагалі реклами було більш ніж достатньо – палатки з логотипами фірм та підприємств рясніли поміж «шашличних» наметів. Біля одного з них суворий скульптор за допомогою бензопили нашвидкуруч створював з поліна дерев’яного орла. Музика бухала басами з величезних колонок, прохожі фотографувалися навпроти чудернацьких машин.

— Мета акції – популяризувати рух оффроуд та активний спосіб життя. Вам не обов’язково мати якусь спеціальну машину, щоб приєднатися. Достатньо тої ж «Ниви», щоб взяти участь у перегонах. У нас є різні класи змагань, — розповідає керівник «маршалів», тобто технічної команди свята, Сергій Об’єдков.

Сьогодні організатори планують провести невеличкий автопробіг до готелю «Дружба». А 10 та 11 листопада поруч пгт Безлюдівка пройдуть позашляхові перегони.

Загрузка…