В Національному корпусі вшанували пам’ять загиблого бійця

фото Интернет

Володимир Радіонов, позивний “Чемпіон” загинув 14 лютого 2015. Указом Президента України № 270/2015 від 15 травня 2015 року «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» він був нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

«Чемпіон» завжди буде в строю, допоки жива пам’ять про нього.  В свою чергу ми повинні прикласти максимум зусиль, щоб нарешті відвоювати окуповані території та рідний для Володимира Луганськ в пам’ять про нього — кажуть в осередку “Нацкорпусу” на Луганщині.

Радіонов загинув 4 роки тому поблизу с.Широкине Волноваського району Луганської області під час спроби терористів прорватися крізь бронетехніку. Не дивлячись на сприятливі для супротивників погодні умови, “Азов” відбив напад. Бій тривав до вечора, вдалося евакуювати цивільне населення. У підсумку було знищено майже сотню бойовиків та десять одиниць бронетехніки. Під час бою Володимир Радіонов кермував бронеавтомобілем «Спартан» рятуючи побратимів, виконуючи маневри, відволікаючи ворога задля того, щоб вивести машину з лінії вогню. В машину влучив постріл ворожого танка. Загинув боєць  одразу, від численних осколкових поранень.

Цього дня “Національний корпус” шанує пам’ять загиблого воїна.

Загрузка…