Харків. Кримінальні Хроніки

Як завжди лише факти, як завжди без коментарів і тільки про головне. Несподіванки бувають різними. Для когось, вони вилазять боком, випадково викриваючи у злочинах

Харків. Кримінальні Хроніки
фото Insidernews

Павоохоронці випадково здійснили моторошну знахідку у Харкові.7 лютого місцева прокуратура спільно з поліцією розслідувала кримінальну справу у Немишлянському районі міста. У одному з приватних будинків вони випадково виявили біля 30 людей віком 25 до 45 років, яких незаконно утримували в неволі. Постраждалі розповіли, що їх утримують насильно, нібито з метою лікування від наркотичної залежності. «Пацієнтів» хапали просто на вулицях та тягли до нібито реабілітаційного центру. Документи, телефони та особисті речі у них вилучали. Далі все було майже як у в’язниці: зачинені двері, грати на вікнах та охорона. Дехто з невільників стверджує, що вже більше року не бачив сонячного світла.

Також у місті тримання бідолах, вилучено медпрепарати, які їх насильно змушували приймати. Експертиза покаже вміст препаратів та їх призначення.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі, викрадення двох і більше осіб). Обставини справи та причетні особи встановлюються.

Загрузка…