Харків приймає Чемпіонат України (фото)

15 листопада в манежі стадіону ХТЗ розпочались попередні бої Чемпіонату України з боксу серед чоловіків. Попередня стадія змагань буде продовжуватись 16 і 17 листопада і відбуватиметься на базі ХТЗ, а 19 і 20 листопада півфінальні та фінальні двобої пройдуть на одній з найкращих спортивних арен України - Палаці спорту «Локомотив» імені Г.М. Кірпи (м. Харків, вул. Котлова, 90). Вхід на змагання – вільний.

фото insidernews

15 листопада розпочались попередні бої Чемпіонату України з боксу серед чоловіків.

— Цьогорічний чемпіонат України з боксу серед чоловіків є вкрай важливим для нас, адже саме за результатами Національної першості формуватиметься збірна, яка представлятиме нашу державу на провідних боксерських турнірах у 2017 році, а саме на Чемпіонаті Європи та світу, – як зазначив  президент Федерації боксу України Володимир Продивус. – За останній час в Харкові ми провели велику кількість змагань, які завжди відзначалися високим організаційним рівнем. Це і матчева зустріч «Українських отаманів» у змаганнях Всесвітньої серії боксу, Кубок Європи та інші. Я переконаний, що і цьогорічна Національна першість пройде на найвищому рівні.

Чемпіонат представлений найсильнішими боксерами, які прибули на змагання з усіх областей України. Численну команду виставила і Харківська області.  Зранку в манежі спорткомплексу ХТЗ (м. Харків, пр-т Московський, 244/1),  була проведена процедура зважування учасників та церемонія жеребкування. А о 16 годині розпочались попередні поєдинки. На радість глядачів в наступне коло змагань вийшли наші земляки Влад Рассолов, вагова категорія 60 кг, Ілля Руль, Степан Овганесян, Мухаммад Сірожев, які виступають у  ваговій категорії 64 кг, Артур Хромих – вагова категорія 91 кг. Бої цікаві, безкомпромісні, насичені і , як повідомив головний тренер штатної збірної команди України з бокусу Мінмолодьспорту, заслужений працівник фізичної культури і спорту, Заслужений тренер України львов’янин Дмитро Дмитрович Сосновський,  за результатами цього чемпіонату з учасників цих змагань буде сформована збірна України.

О 18 годині відбулося відкриття чемпіонату та парад учасників,  На чемпіонат прибули гості, члени оргкомітету, представники місцевої влади, серед них Юрій Шевчук, державний тренер штатної збірної команди України з боксу Мінмолодьспорту, заслужений працівник фізичної культури і спорту, майстер спорту з боксу, Дмитро Єлисєєв, майстер спорту СРСР міжнародного класу, віцепрезидент Федерації боксу України, чемпіон світу (1987р.), чемпіон СРСР (1988р.), Володар Кубку СРСР (1989р.), Віталій Кириленко, начальник управління в справах молоді і спорту Харківської обласної держадміністрації, Ілля Гурович, генеральний секретар Федерації боксу України, майстер спорту СРСР з боксу, Леонід Задорожний, віце-президент Харківської обласної організації Федерації боксу України, заслужений тренер України з боксу, Олександр Губін, депутат Харківської обласної ради, віце=президент Харківської обласної організації Федерації боксу України.

Головою журі Чемпіонату призначений Анатолій Золотар, Вінницька область, головний суддя – Володимир Костюк з міста Маріуполь, секретар змагань – Дмитро Добров з міста Суми.

О 19 годині  попередені поєдинки були продовжені. Виступи спортсменів підтримували члени їх команд та глядачі.

Змагання проходитимуть по 20 листопада. Попередня стадія змагань буде продовжуватись 16 і 17 листопада і відбуватиметься на базі ХТЗ, а 19 і 20 листопада півфінальні та фінальні двобої пройдуть на одній з найкращих спортивних арен України — Палаці спорту «Локомотив» імені Г.М. Кірпи (м. Харків, вул. Котлова, 90). Вхід на змагання – вільний.

 

Загрузка…