Харківські IT-курси чекає перевірка на міцність

фото InsiderNews

У Харкові нараховується аж 20 різноманітних фірм, що надають змогу пройти приватні IT-курси. Та їх випускники не завжди затребуваний «товар» на ринку праці. І справа тут навіть не у високій конкуренції  –  IT-шники стверджують  – лише 10-15% з них мають знання та навички необхідні для роботи. Аби перевірити рівень випускників IT-курсів у Харкові, між ними буде проведено справжній чемпіонат. Серед багатьох спеціальностей організатори обрали одну з найрозповсюдженіших, а саме – тестувальник.

— ІТ-чемпіонат «Hard Skills Exam: QA» покаже, чого насправді варті ці курси. У змаганнях зголосилися взяти участь 6 з 8 харківських ІТ-шкіл, що надають курси тестувальника. Найкращі учасники отримують змогу працювати у провідних харківських компаніях, — обіцяє одна з організаторів чемпіонату, керівниця порталу про освіту «СуХаРі» Світлана Охович.

Зраз вже зареєстровано більше 90 учасників. Реєстрація триватиме до 2-го грудня, а сам чемпіонат пройде 8-го. До нього запрошують не лише випускників курсів, але й усіх бажаючих показати свій «скіл».

Загрузка…