Є і такий Зеленський  

Звісно мова піде не про президента, навіть не про його родича…

Директор логістичної компанії, голова правління благодійного фонду, кандидат економічних наук, співорганізатор волонтерського центру «Укроп холл», співорганізатор гуманітарного проекту «ХАБ-вокзал», радник  командувань різних підрозділів, лейтенант ТРО…. Це не сім різних людей, а один скромний очкарік. Знайомтесь Максим Зеленський.

В чому секрет того, що він так багато встигає?

Насправді ніякого секрету нема — це досвід, який складається з майже 20 років керування різними колективами та до плюсовані організаторські здібності. Щоби все це зараз в нього виходило, Максиму допомагають паралельно різні колективи: — його військові волонтерські питання допомагають вирішувати волонтери фонду БФ «ВолЮА» та його родина. Бізнес Максима — логістична компанія, яка вже ледве дихає, тому, що все поскорочувалося, а склади позакривалися через евакуацію клієнтів, але його колектив — його команда — один з фундаментів, який поки ще може підтримувати його дії і проекти.

«ХАБ-вокзал» — це окрема команда молодих хлопців та дівчат. Та він є ініціатором та співорганізатором. Військова служба у Максима організована в межах його обов’язків і оперативно вирішується тим, що в нього є діловоди та виконувачі технічних завдань за штатом.

Почалось все у тепер далекому 2014. До 2017 Максим проїхав всю зону АТО, як військовий волонтер. З 2015 року він увійшов до складу Зміївської роти ТРО, Харківської області. Де з 2018 року був інструктором з тактичної та військової підготовки резервістів.

У 2020 році закінчив військову кафедру ХУПС ім. Кожедуба, де отримав офіцерське звання — молодший лейтенант. В травні 2021 року проходив військові двотижневі збори ТРО вже як начальник автомобільної служби батальйону.

24 лютого 2022 року, евакуювавши свою родину з м. Харків, без повісток і дзвінків з військкомату приїхав в свою військову частину, де був записаний в резерві.

25 лютого 2022 р, за наказом командира 121 батальйону ТРО приступив до виконання обов’язків начальника одної з служб групи логістики.

А ще в Максима Зеленьского багато прихильників, друзів та помічників, які не залишаються осторонь тих завдань, до вирішення яких він їх запрошує. І звісно фінансові ресурси — кошти, які Максиму і його фонду довіряють багато людей на вирішення тих завдань, які він і команда  перед собою ставлять.

Розуміння такого досвіду простого лейтенанта вже допомогло різним підрозділам ТРО, ЗСУ і їх командирам оперативно виконувати окремі оперативні завдання по зміцненню оборони Харківської області — саме це показник демократичного підходу і приймання рішень, притаманний сучасним арміям світу і це добрий знак і це показник того, що наша армія ще далі відійшла від «совкових стандартів» і постулатів «Я начальник, а ти дурень!».

Загрузка…