Ю.Світлична провела прийом громадян у Харківській дирекції «Укрпошти»

фото прес-служба ХОДА

За допомогою до голови ХОДА звернулися близько 20 співробітників підприємства.

— На підприємстві «Укрпошта» в Харківській області працюють понад 3600 співробітників, більше 600 відділень. Практично кожен з жителів області звертається в «Укрпошту» за тією чи іншою послугою. Тому розвитку цього підприємства ми приділяємо увагу — і не тільки допомагаємо самому підприємству, але і його співробітникам, вирішуючи ті проблемні питання, які в них виникають, — зазначила голова ХОДА.

За словами керівника Харківської дирекції «Укрпошти» Ваграма Гуляна, більшість питань, з якими співробітники підприємства звернулися до Юлії Світличної на минулому прийомі, вже вирішені.

— Нашими працівниками були підняті питання по дорогах, освітленню населених пунктів та інші. Вони вирішені вже більш ніж на 80%. Наші водії тепер приїжджають і з задоволенням говорять: там все вже зроблено, там — робиться, там — закінчується. Це дуже приємно, — сказав Ваграм Гулян.

26 липня працівники дирекції та відділень «Укрпошти» в основному просили Юлію Світличну сприяти у вирішенні питань зі сфери ЖКГ, а також — виділити матеріальну допомогу та допомогти з обстеженнями й лікуванням у медичних установах області.

Серед тих, хто звернувся, — оператор 36-го відділення «Укрпошти» Тетяна Іваніченко. Зараз вона проходить лікування й основні ліки, які потрібні, отримує безкоштовно — за державною програмою, але кошти необхідні також для придбання супутніх медпрепаратів і проведення обстежень, зокрема — МРТ.

— Я попросила допомоги у Юлії Олександрівни, і вона мені не відмовила, спілкувалася зі мною, як з рідною матір’ю, — сказала жінка, вийшовши з прийому Юлії Світличної . — Я дуже задоволена, ніколи не думала, що зустрінуся з такою людиною.

Бухгалтер Харківської дирекції «Укрпошти» Наталія Арутюнян попросила надати матеріальну допомогу на лікування матері, яка зараз перебуває в реанімації після проведеної операції. З подібним питанням — про допомогу для лікування чоловіка після операції звернулася листоноша 124-го відділення зв’язку Тетяна Швед. Усім, хто звернувся, Юлія Світлична пояснила порядок дій, які необхідно вжити, щоб отримати матеріальну допомогу з обласного бюджету. Керівниця області повідомила, що вирішення порушених у ході прийому питань візьмуть під контроль профільні департаменти ХОДА.

Керівництву та профспілці підприємства голова ХОДА ще раз нагадала, що для вирішення складнощів і питань, що виникають у співробітників, вони можуть звернутися в облдержадміністрацію.

Загрузка…