З Харківщини стартувало обговорення Стратегії розвитку МВС

Сьогодні, 27 вересня, в Харківському національному університеті внутрішніх справ презентували та винесли на громадське обговорення Стратегію розвитку системи МВС України до 2020 року.

З Харківщини стартувала Стратегія розвитку МВС
фото Insidernews

На цьому заході були присутні голова Консультативної місїі ЄС в Україні, Кястутіс Ланчінскас, а також губернатор Харківщини, Юлія Світлична. Більш того, в цьому заході взяли участь представники силових структур Харкова та області — Національної поліції України, Національної гвардії України та інші.

Програма була презентована заступником Міністра внутрішніх справ України , Тетяною Ковальчук.

За словами керівниці ХОДА, Юлії Олександрівни, на Харківщині, з підтримки МВС забезпечено спокій та безпеку. У регіоні проводяться масові заходи міжнародного масштабу, такі як Міжнародний економічний форум, де взяли участь делегати з 30 країн світу.

Такого результату на Харкіщині вдалося досягти завдяки правильній організації робочого процесу ХОДА й усіх силових відомств регіону — Нацполіції, СБУ та прокуратури.

У самому ж проекті Стратегії можна визначити сім головних пріоритетних питань — безпечне середовище, протидія злочинності, дотримання прав і свобод людини органами системи МВС, ефективне інтегроване управління кордонами і збалансована міграційна політика, якість і доступність послуг, ефективне врядування, прозорість і підзвітність, розвиток кадрового потенціалуу та соціальний захист працівників.

Варто відзначити, що розробниками цього документу є представники міністерства, Державної прикордонної служби, Нацгвардії, Нацполіції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби та Сервісних центрів. Більш того, до робочого процесу були залучені експерти Консультативної місії ЄС.

 

 

 

Загрузка…