ЗАБОРОНА ГЕЙ-ПАРАДУ. ЧИ ДОСЛУХАЮТЬСЯ ДО ВИМОГ СУСПІЛЬСТВА?

фото автора

15 вересня в Харкові планується провести перший гей-парад в історії міста, так званий «Харків Прайд». Щойно була анонсована ця подія, реакція харків’ян не змусила себе чекати. За лічені дні петиція проти проведення маршу деструктивних сил набрала більше 5800 підписів на сайті Харківської міської ради.

Більшість харків’ян вважають такого роду захід неприпустимим актом пропаганди одностатевих стосунків, й не збираються просто так миритися з подібними заходами. На питання, чому саме є таке неприйняття, то констатуємо демографічну кризу у державі, приклад європейського, американського форматів ставлення до ЛГБТ прав, коли перейменовують «батько» і «мати» на «батько 1, 2», як церкви перебудовують у магазини, секс-шопи, дозволяють хлопцям, які називають себе дівчатами ходити у вбиральні, секції для жінок тощо.

Воно й не дивно – прикриваючись начебто «правозахисними цілями» ЛГБТ-рухи роздмухують ворожнечу всередині суспільства та в прямому сенсі руйнують його. Яскравим прикладом може слугувати заяви Олени Шевченко, голови громадської організації «ІНСАЙТ», що лобіює інтереси так званої ЛГБТ-спільноти, відкрито називає Церкву – інститутом ненависті. Апелюючи до толерантності, подібні організації водночас не цураються жорстко придушувати будь-яку думку, що суперечить їх ідеології.

Не секрет, що фінансування ЛГБТ-організацій йде з міжнародних фондів, вони мають власні лояльні ЗМІ та потужну «кришу» з боку ліволіберальних еліт. Україна займає третє місце за кількістю виділених грантів на ЛГБТ-програми. І такий великий ресурс потрібно «відпрацьовувати», тому будь-яка альтернативна думка сприймається як виклик, та виставляється як «утиск меншин», «радикалізм» і тому подібне.

Незважаючи на це, харків’яни не потерплять заходів на кшталт «Харків Прайд», та будуть виступати проти антиприродньої пропаганди. Та все ж, маємо надію, що здоровий глузд візьме верх, й хода буде заборонена у судовому порядку за вимогою мешканців міста. Якщо ні, то консервативні верстви населення вже підготували ряд заходів щодо висвітлення альтернативної позиції, бо ми маємо на це право, бо ми не можемо залишитись осторонь. Тому 15-го числа буде альтернатива, це ми.

Голова ГО «Традиція і порядок» м. Харків,
Соха Семен Сергійович

Загрузка…