Адвоката Анатолія Тарасенка на пів року позбавили можливості захищати своїх клієнтів

Захищати воїнів АТО-ООС, захищати патріотів Харківщини і України, захищати іноземців в Україні і українців, які попросили притулок у далеких країнах від цієї вакханалії псевдоюристів: суддів, прокурорів, ментів, адвокатів, посадовців…

Ні, це не його покарали — це покарали нас, його клієнтів. “Хай всі знають, що наші юридичні гарроти дотянуться до шиї навіть самих кращих правників планети — тільки б була команда” — подумали сєпари від юриспруденції. І команди поступили.

Перша була від прокурорів, які тримали в тюрмі воїнів, добробатівців, волонтерів. Організували більше 10 (!) скарг на адвоката! Від смішних, що начебто він поламав руку прокурору і до обвинувачення у самостійному захопленні Холодногірської тюрми. Ви будете сміятися, але з усіх цих “страхіть” адвокати комісійно вибрали найстрашніше — Тарасенко ЛРН і ДНР назвав Лугандоном. І позбавили свідоцтва на 3 місяці.

Тепер поступила нова команда.

Не знаємо чия.

Не знаємо коли.

Але виконують зі слиною на морді.

Тепер прийняли рішення покарати за створений ним Перший Приватний Палац Правосуддя, проект ataka.ua. А якщо вже зовсім точно, так за дистанційні процеси у судах по кримінальним справам. Зі свого кабінету та місця знаходження обвинувачених, потерпілих, свідків тощо. Це коли суд відбувається, наприклад, у Полтаві, а адвокат знаходиться у Харкові. При чому клієнт адвоката може бути як поруч з ним, так і “поруч”, але на відстані у тисячі кілометрів. Зараз так можна, а в часи пандемії — так тільки так і можливо!

От за бездоганне виконання закону Тарасенка і покарали.

Судді поскаржились, що він не іде до них на поклон, не пропонує вирішити питання особисто і безпосередньо чи з секретарями опосередковано — і адвокати вилизали рішення проти свого колеги, який в тому числі і їх вчив і давав можливість захиститися від вірусів коронованих і корупційних.

От таке зараз адвокатське середовище у цьому самому юридичному місті Європи, от так позбавляють професії колишнього викладача Юракадемії і представника Відкритого суду та Справедливого Суду Харківської області.

А знаєте хто приймає таке зухвале рішення про заборону дистанційних процесів?

А наприклад оця виборна посадовиця, яка навіть свого офісу не має, а консультує клієнтів в Кулінічах.

Це Тарасенко свого часу рекламував свою Корпорацію Атака пам”яткою для тих, кого допитують: “Думаєш — не говори! Говориш — не пиши! Пишеш — не підписуй! Підписав? Відмовся від підпису!”

Може зараз хтось із адвокатів таки відмовиться від підпису на ганебному рішенні?

Будемо слідкувати

Загрузка…