Депутат харківської облради приховав бізнес дружини

фото інтернет

Депутат Харківської облради фракція «Опозиційний Блок» Олександр Губін не задекларував бізнес своєї дружини – Ірини Губіної, який зареєстрований у Росії та окупованому Криму. Про це повідомляє «Харківський антикорупційний центр».

Депутат вирішив не вказувати, що його дружина має частку у ТОВ «Элит Автомоторс» (540 тыс. руб.), яка зареєстрована у Бєлгороді. Також, на Ірину Губіну  записані дві фірми, які зареєстровані у анексованому Криму за російськими законами — «Престиж Автомоторс», «Престиж Авто Крым» (1,114 млн руб).

Крім цього, подружжя має 5 земельних ділянок, житловий будинок на 171,1 кв.м. у Терновій, нежитлові приміщення площею 160,8 кв.м. у Ялті, житловий будинок 43,1 кв.м. у Харкові, комплекс 8642 кв.м. у Васищево, ще два житлових будинка. Також депутата Губіна та його дружини 17 одиниць автотранспорту, зокрема, автомобіль Porsche Cayenne 2014 року.

«Доход депутата від підприємницької діяльності за рік склав 461 тис. грн., а його дружини 380 тис. грн. Доходи за межами країни не вказані. Депутат вказав, що позичив іншим людям 1,5 млн. дол., готівкою він має 163 тис. дол., а його дружина – 50 тис. дол.» — сказано в повідомленні.

Загрузка…