Колишнього працівника прокуратури звинуватили у смерті двох чоловік

фото інтернет

Розгляд справи про ДТП, що забрала життя двох чоловіків у 2017 році почали майже через рік.

Зіткнення між BMW та «Славутою», що сталося у жовтні минулого року на Салтівському шосе, забрало життя водія та пасажира вітчизняної автіки. Вони померли від отриманих травм. Як було встановлено слідством, за кермом BMW знаходився колишній працівник прокуратури Максим Марченко. Саме його звинувачують у ДТП. Він не лише спровокував аварію, але й не надав допомоги постраждалим і втік з місця пригоди знявши з машини держномер. Крім того, було встановлено, що водій BMW знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Наступного дня Максима Марченоко було затримано, а згодом він вийшов під заставу у 128 тисяч гривень. І тільки зараз Московський райсуд Харкова розпочав розгляд справи про смертельну ДТП.

Суд почався з клопотання сторони захисту про відвід прокурора. На їх думку зараз на нього тиснуть громадські організації. Але суддя відхилила це клопотання. Так само як і клопотання потерпілої сторони про перевірку Марченка на поліграфі (детекторі брехні).

Під час та після судового засідання між потерпілою стороною та обвинуваченим спалахували словесні сутички. Що правда, їх ініціатором був похилий чоловік, який втратив родичів

— Ти вбив мою сім’ю..! Ти маєш відповісти за те, що наробив. Ти мужик чи ні? – майже кричить він.

Коли Марченко намагався запропонувати якось відшкодувати потерпілій стороні їх втрату, в нього полетіла пляшка з водою.

Наступне судове засідання по цій справі відбудеться вже 28 вересня.

Загрузка…