Костянтин Немічев: Харків вже вийшов з «біло-блакитного» поясу, але є одне але

Немічев Костянтин, Національний Корпус

За результатами першого туру виборів в президенти Костянтин Немічев, голова Харківського осередку «Національного Корпусу», відмітив, що Харків вийшов з так званого біло-блакитного поясу, тобто з тих територій де перемагали «регіонали» та «екс-регіонали».

Треба зазначити, що харківський виборець вже не той що був до 2014 року, — сказав очільник Харківського Нацкорпусу. — Це ми можемо бачити по результатам першого туру виборів у Президенти. Але результат проросійського Бойка дуже насторожує. Після Майдану у екс-регіоналів, не було шансів, але після того як Порошенко та його партія почали підтягувати до своїх лав «регіоналів» та прихильників Януковича, ті хто повинен у війні, та загиблих на Майдані отримали другий шанс. Це повністю вина Порошенка та його штабів, які заради електоральної вигоди використовували «янукаовичей», але як ми бачимо використали їх.

Також, Костянтин Немічев, зазначив, що на його думку, найбільш важливими виборчими перегонами будуть парламентські, оскільки країна існує у парламентсько-президентській формі правління. Тому якщо ми прагнемо захистити Україну, то потрібно у Верховну Раду обирати патріотичні сили.        

Загрузка…