Мер Добропілля два місяці проведе під домашнім арештом

фото інтернет

Сьогодні, 30 січня о 12:00, в Краматорському міському суді розпочалось слухання по обранню меру Добропілля Андрію Аксьонову запобіжного заходу.

Національний Корпус Донеччина завітали на дане судове засідання. Прийшовши під стіни Краматорського міського суду на активістів чекали близько сотні Аксьонівської тітушні.

На підтримку не шановному меру прийшли: підлеглі, робітники Добропільського виконкому та підкуплені пенсіонери. Привезли цих людей та замовних автобусах та мікроавтобусах.

При вході в судову залу ці-ж тітушки організували справжній сепарський блок-пост, але ця «споруда» не стала перепоною для двадцяти справжніх українських патріотів.

Не дивлячись на всі спроби тітух зірвати засідання, все ж таки захід відбувся. Суддя обрав міру заходу для Аксьонова у вигляді двох місяців домашнього арешту.

Нагадаємо, що дану особу підозрюють в розтраті бюджетних коштів та службовому підробленні, в числі висунутих звинувачень також підробка документів для поїздок в тимчасово окупований Крим. Аксьонов перебував у розшуку та втік з України. Адвокати сепар-мера наполягають на тому, що Аксьнов перебував на лікуванні у Германії та начебто переніс Дванадцять хіміотерапій.

Загрузка…