На перехресті вул. Шевченко та Матюшенко частково обмежать рух транспорту

фото InsiderNews

Найближчі 45-50 днів рух транспорту на цій ділянці дороги зазнає змін. Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт, зокрема з реконструкцією трамвайних колій, переобладнанням вуличного освітлення, оновленням світлофорних об’єктів та будівництвом зливової каналізації. Як повідомив директор Департаменту інфраструктури Харківської міськради Сергій Дульфан, на проведення всіх супутніх робіт на перехресті з міського бюджету було виділено близько 53 мільйонів гривень.

Протягом зазначеного часу водіям доведеться звикати до деяких змін в організації дорожнього руху. Це стосується вантажівок, рух яких по вул. Шевченко вбік повороту з Матюшенко буде заборонено далі повороту на вул. Кольцовську. Також з вул. Матюшенко у напрямку вул. Шевченко всі автівки будуть рухатися лише повертаючи праворуч. Біля будинку на вул. Шевченко, 137А встановлять новий світлофор, який допоможе вирішити проблему виїзду з перехрестя. Загалом на час реконструкції на цій ділянці дороги встановили 157 нових тимчасових знаків, які після закінчення ремонту будуть демонтовані. Новий маршрут буде супроводжуватися звуженням та розширенням певних дорожніх ділянок.

Працівники патрульної поліції будуть задіяні на цій ділянці в якості регулювальників дорожнього руху. Також щоб уникнути аварійних ситуацій тут чергуватимуть окремі екіпажі. Водіям радять уникати проїзду цієї дорожньої ділянки та обирати для себе інші об’їзні маршрути.

Загрузка…