Навколо землі для ветеранів АТО на Полтавщині точаться завзяті судові та навколо судові бійки

Навколо землі для ветеранів АТО на Полтавщині точаться завзяті судові та навколо судові бійки
фото соц.сети

Те, що Національний корпус регулярно допомагає воїнам АТО, добровольцям і нашим захисникам відомо вже давно. І знову 26.11.2018 р. в Київському районному суді м. Полтави відбудеться судове засідання по справі №552/4730/18, провадження №2/552/1546/18, суддя – Турченко Т.В.

За позовом Кримпохи В.В. юристи юридичної компанії «Право і захист», власницею якої є дружина судді Полтавського окружного адміністративного суду Іваненка Сергія Анатолійовича, Іваненко Віталія Олександрівна, суддя хоче винести неправомірне та безпідставне рішення про скасування права власності  учасників війни на Сході України на земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Національний корпус Полтава на минулому тижні звинуватили в тому, що вони замінували апеляційний суд і засідання не відбулося. Цього разу суддя, Турченко Т.В., ухвалила залучити працівників батальйону поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Полтавській області — з 09 год. 30 хв. 26 листопада 2018 року і до прийняття остаточного рішення у вказаній справі.

— Цікаво, навіщо їй батальйон поліції, якщо вона не збирається порушувати закон ? Чи може суддя вважає, що учасники бойових дій та активісти Національного корпусу – агресивні нелюди, які нападуть на неї в залі суду, після того як вона «відпрацює котлету»?, — питають актівисти Національного Корпусу.-  Ми не збираємося нападати на працівників поліції або суддю в залі суду, але застерігаємо Вас від незаконних та упереджених дій стосовно наших побратимів, які можуть призвести до ескалації напруги та виходу ситуації з під контролю. Ми сподіваємося що працівники поліції діятимуть в рамках закону і не будуть виконувати незаконні вказівки від судді, які вона може віддавати.

Отже все попереду, адже ЗМІ будуть слідкувати за розвитком подій.

Загрузка…