Під час пожежі в Харкові евакуйовано десять людей

В Немишлянському районі сталась пожежа, під час якої в житловому п’ятиповерховому будинку врятовано трьох та евакуйовано десять чоловік

фото інтернет

Як повідомляє ГУ ДСНС України у Харківській області 28 лютого о 09:36 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у п’ятиповерховому житловому будинку на вул. Танкопія, 13/1 Немишлянського району міста Харкова. Загоряння виникло на балконі квартири на другому поверсі, в результаті чого сталося сильне задимлення верхніх поверхів. Крім того, полум’я балконами могло перекинутись на інші помешкання. На момент прибуття рятувальники площа пожежі складала 10 кв.м. Через сильне задимлення мешканці квартири та верхніх поверхів не могли самостійно покинути помешкання.

Вогнеборці організували рятування та евакуацію людей, бригадою швидкої медичної допомоги було госпіталізовано до 7-ї дитячої лікарні з діагнозом отруєння верхніх дихальних шляхів. Також з 5-го поверху було врятовано жінку 1964 року народження та немовля 2017 року народження. Крім того, з верхніх поверхів було евакуйовано ще десять чоловік.

Пожежу було повністю ліквідовано о 10:38. Наразі з’ясовується причина виникнення пожежі та збитки, завдані вогнем.

Загрузка…