Приділяємо багато уваги спілкуванню с людьми – Світлична під час прийому громадян на заводі «ФЕД»

фото інтернет

Під час відвідування державного підприємства  «ФЕД» голова ХОДА Юлія Світлична ознайомилася з роботою складально-випробувального та механічного цехів, вивчила продукцію заводу, провела нараду з його керівництвом та традиційно провела особистий прийом громадян. Під час прийому зі своїми питаннями та проханнями про допомогу до керівника області звернулося 26 робітників ХМЗ «ФЕД», ПАТ «ФЕД» та ДП «Харківське агрегатне конструкторське бюро».

-Ми дійсно багато уваги приділяємо спілкуванню з людьми. Щоб бути ближче до людей і дати їм можливість поставити свої питання, виїжджаємо на підприємства, заводи й організації, виші, проводимо зустрічі з територіальними громадами», — зазначила Юлія Світлична. -Кожному питанню ми приділимо увагу. Якщо є можливість підтримати людину в складній життєвій ситуації, то ми, безумовно, це робимо. Бюджетні ресурси зараз нам це дозволяють завдяки фінансовій децентралізації — одній з найбільш ефективних реформ у країні, яка була ініційована Президентом України.

У ході прийому порушувались питання зі сфер ЖКГ, охорони здоров’я, розвитку промисловості, соцзахисту тощо. Значна кількість звернень стосувалася надання допомоги в лікуванні та оздоровленні.

Нагадаємо, 9 липня голова ХОДА провела прийом громадян у Харківській обласній клінічній лікарні, а 10-го — в Харківському університеті радіоелектроніки.

Загрузка…