Світлична: “Будемо допомагати колективу «Хартрона» у вирішенні питань”

фото інтернет

Робітники підприємства ПАТ «Хартрон» звернулися до Юлії Світличної з питаннями зі сфер соцзахисту, охорони здоров’я та ЖКГ, де 20 квітня голова ХОДА провела особистий прийом громадян на ПАТ «Хартрон». Здебільшого питання стосувались надання матеріальної допомоги.

-Усі питання поставлені на контроль. Будемо допомагати колективу «Хартрона» у їх вирішенні, — запевнила голова ХОДА. -Спілкування влади з людьми має велике значення: так можна ближче підійти до проблем та якомога швидше їх вирішити. Саме тому було прийнято рішення зустрічатися не в кабінетах, а на заводах, де люди працюють, у громадах, де вони живуть, у закладах, де навчаються діти, тренуються спортсмени.

Юлія Світлична зазаначила, що й далі будуть приїздити на заводи, включатися в той процес, що потребує реакції від органів державної влади, а також ставити перед керівництвом підприємств завдання оперативно реагувати на ті труднощі, які виникають у їх робітників.

Нагадаємо, Юлія Світлична регулярно проводить виїзні прийоми громадян у районах та на підприємствах Харківської області. На декількох великих промислових підприємствах у постійному режимі працюють приймальні керівника області.

Загрузка…