Світлична: «Фармацевтичний університет доводить, що харківська вища школа — в авангарді»

фото інтернет

27 червня пройшов захід з нагоди отримання дипломів випускниками Національного фармацевтичного університету, навчання у якому  завершили 820 студентів, 77 з них – з відзнакою. 240 випускників — це іноземці, які представляють 23 країни світу.

Голова ХОДА Юлія Світлична привітала випускників із завершенням навчання та побажала їм ніколи не зупинятися, навчатися впродовж всього життя та досягати найвищих щаблів професійної майстерності.

-Вам поталанило, тому що ви отримали дипломи унікального, єдиного в країні фармацевтичного вишу. Потужний професорсько-викладацький колектив дав вам знання, завдяки яким ви зможете прославляти фармацію далеко за межами нашої країни і досягати результатів, — звернулася керівник області до присутніх. — Наснаги випускникам і велика вдячність викладачам за те, що харківська фармацевтична школа задає тон фармації всієї України і світу.

Керівник області зазначила, що сьогодні в Національному фармацевтичному університеті навчаються близько 1500 іноземних студентів. А імідж цього вишу ще раз доводить, що харківська вища школа — в авангарді. Університет має велику кількість спільних проектів та договорів з фармацевтичними університетами світу, що дає можливість розвивати наукову та продуктивну базу.

Загрузка…