Світлична: «Вітаю Ізюм з 337-ю річницею з дня заснування міста»

фото інтернет

Голова ХОДА Юлія Світлична завітала на свято до Ізюмського району, що відбувається на головній площі райцентру. Під час візиту вона провела нараду з керівництвом району та міста, поспілкувалась із громадськістю, ознайомилася з ходом ремонтних робіт у центральній міській лікарні та з планами щодо проведення ремонтів і реконструкцій на інших об’єктах інфраструктури. Також керівник області привітала ізюмчан зі святом з нагоди 337-ї річниці з дня заснування міста.

-Вітаю вас із Днем народження вашого міста! Жодна область в Україні не має такої ізюминки, тільки Харківська. У 2014-му році ви стали форпостом усієї України та показали характер  та своє бажання жити в мирній країні, що розвивається. І ви вистояли, — сказала керівник області. — Я буду підтримувати Ізюм так, як робила це два останні роки!

Юлія Світлична зазначила, що цього року буде завершено ремонт у міській лікарні та розпочато ремонт у інфекційному та пологовому відділеннях. Будуть реалізовуватися ряд проектів — реконструюватися дитячі садочки, школи, водопроводи, оновимо освітлення. Також обговорили можливість будівництва басейну.

Під час свята вона також вручила діячам міста почесні грамоти ХОДА та подяки голови облдержадміністрації.

https://www.facebook.com/100002235311576/posts/1699330153484812/

Загрузка…