Світлична вручила державні нагороди заслуженим діячам Харківщини

фото інтернет

В обласній адміністрації, 27 червня, відбувся урочистий прийом з нагоди 100-річчя Державної служби України та Дня Конституції. Голова ХОДА Юлія Світлична привітала зі святами найкращих представників усіх сфер життя Харківщини — державних службовців, представників органів місцевого самоврядування, військовослужбовців, діячів культури, освіти, підприємців тощо. Та вручила їм державні нагороди та почесні відзнаки ХОДА.

— Мені приємно розділити з вами один з найбільш хвилюючих днів у вашому житті. Запис вашого імені у книгу державотворення з отриманням нагороди від держави — надзвичайно вагомий здобуток. Адже державна нагорода — найвище визнання, Президент України дякує вам від імені усієї громади України, — звернулася Юлія Світлична до учасників заходу. — Господарі, ветерани і учасники бойових дій на сході, які кожного дня відстоюють цілісність нашої держави, митці, вчителі, державні службовці — всі ви віддаєте життя на розвиток і зміцнення України. Дякую вам і вашим колективам та пишаюся тим, що Харківщина має таких відданих людей.

Жителі області, нагороджені державними та обласними відзнаками сказали, що ці нагороди — великий стимул для подальшої праці на розвиток регіону та країни. Зокрема, голова Ізюмської РДА Любов Шамрай відзначила, що це величезна моральна підтримка, яка дає переконання в тому, що все, що ти робиш щодня, потрібно людям. А також це величезна відповідальність перед державою і українцями, які чекають на покращення життя.

Заступник директора Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА Олександр Лукашов відзначив, що відчувати себе частиною тих позитивних перетворень, які відбуваються у житті держави, — велика честь.

-Ще зовсім недавно, навіть у довоєнні мирні роки, ніхто не сподівався, що Харківській області вдасться вийти на такі високі темпи розвитку.  Що будуть реалізовуватися одночасно сотні проектів, які мають регіональне і державне значення. Але сьогодні це є. Ми — лідери, на нас дивиться вся Україна та міжнародні партнери. Тож не збавляємо темпи і рухаємося вперед, — сказав Олександр Лукашов.

Він зазначив, що це велика особиста заслуга Президента, керівництва області, бізнесу, трудових колективів, громадськості, героїв, які захищають нас.

Загрузка…