Східний корпус не підтримує політику Білецького?

Ігор Пушкарьов «Ножевик», новоспечений голова організації «Східний Корпус», подякував товариству за довіру та розповів, як починалася його дорога та подальший рух організації.

-Моє життя, як і життя всіх українців, розділено 2014- м роком на два етапи. У першому був успішний бізнес, музика, спорт. Але 2014-й рік поставив мене перед вибором. Згортати бізнес, відвозити сім’ю або залишитися? Вибрав не роздумуючи. Доля звела з хлопцями, близькими мені по духу, разом з якими я брав участь у створенні «Східного Корпусу» (дата створення 16 березня 2014 року), на чолі з Олегом Ширяєвим, нашим лідером і ідейним натхненником. І наша самоорганізація, наполегливість привели до того, що з громадської організації ми перетворились на підрозділ спеціального призначення «Східний Корпус» при УМВС України. Виконуючи поставлені бойові завдання в зоні АТО, наше товариство з кожним днем ставало міцніше, гартувалося як духовно, так і фізично. Наше товариство росло, змінювалося, з 2014-го року наш рух виріс далеко за межі однієї області. І сьогодні я не бачу себе без соціальної активності та розумію, що зараз настав час для чергового кроку, який необхідний для того, що б перейти на наступну сходинку розвитку нашого руху, написав на своїй сторінці у Facebook Ігор Пушкарьов.

Такою він відмітив, що ГО «Східний Корпус», абсолютно єдина нероздільна організація, яка не має відношення до жодної олігархічної, політичної або іншої структури/партії тощо. Що ГО «Східний Корпус» є незалежним самостійним громадським рухом. Далі «Східний Корпус» буде, як і завжди, військова. Та запрошує всіх бажаючих приєднуватись до всеукраїнського руху і разом працювати на благо рідної України.

Загрузка…