Тимошенко радиться з Добкіним?

фото інтернет

В центральному партійному офісі Тимошенко на Турівській було помічено Михайла Добкіна та Володимира Грановського. Як повідомляє Главком.ua, 2 липня, після закінчення робочого дня в офісі нібито зібралися пару основних технологів Тимошенко й очікували дорогих гостей. Зрештою, факту присутності головних пособників Тимошенко підтверджено не було. Але до початку наради рядових працівників офісу попросили розійтися — це вже точно. Дехто з них затримався, тому факт неочікуваного візиту не пройшов непоміченим.

«Очевидно, що на Турівській проходила нарада між штабістами Тимошенко та керівниками пропутінської групи. Якби Тимошенко бажала просто з кимось із них побачитися й обмінятися кількома фразами, то так би не підставлялася. А переговори в головному офісі — це миттєвий доступ до всіх матеріалів, швидкий зв’язок із консультантами та експертами тощо. Юлія Володимирівна любить подібні наради, а їх стиль я знаю особисто, бо одного разу ще в кінці 2001-го довелося й самому до такого засідання долучитися. Тому говорю не про здогади, а про реальні речі. Добкін – не ідіот, як це виглядає назовні»  — зазначається в матеріалі Тараса Чорновіла на «Главкомі».

Залишається відкритим одне питання, для чого саме Тимошенко проводити спільні засідання й ухвалювати якісь рішення з Добкіним та Грановським?

Михайло Добкін і Вадим Новинський — люди, які користуються прямою підтримкою Кремля. Якщо вони будуть співпрацювати з Тимошенко — це пряме кураторство з Москви над усією її виборчою кампанією та певні гарантії слухняності у випадку перемоги.

Загрузка…