Традиції і нові тенденції: на «Барабашово» офіційно відкрили новий торговельний корпус

Новий торговельний корпус «Ювілейний» 13 листопада провів офіційне відкриття. Гостям запропонували частування та розіграші цінних призів, а підприємці відсвяткували вдале закінчення першого сезону.

— Унікальна традиція «Барабашово» святкувати офіційне відкриття торговельного об’єкту по завершенні першого сезону сформувалася ще в 90-і роки. Тоді підприємці вважали, що лише за результатами першого сезону буде видно, чи відкрився бізнес, чи буде він працювати й надалі. До того ж, вважалося, що святкувати відкриття можна лише за зароблені саме цим бізнесом гроші. Поспішиш, відсвяткуєш до кінця сезону – наврочиш біду на власну справу, — розповів підприємець ТЦ «Барабашово» із двадцятирічним стажем Дмитро Іщук.

Організатори вирішили й цього разу не зраджувати добрій традиції. Незважаючи на те, що перші магазини торговельного корпусу «Ювілейний» почали роботу ще кілька місяців тому, було вирішено відсвяткувати офіційне відкриття восени.

Та, крім добрих традицій, «Ювілейний» може похизуватися й сучасними підходами. Зокрема, ледь не вперше на харківських торговельних майданчиках формату «open-air» в «Ювілейному» впроваджений принцип безбар’єрної інфраструктури: організовані пандуси для людей із вадами руху, розташування й планування окремих торговельних об’єктів розраховано таким чином, щоб люди з особливими потребами мали змогу без перешкод здійснювати покупки.

— І зараз вже можна побачити, що «Ювілейний» — дружній до кожного покупця, незалежно від того, чи звичайні в нього можливості, чи особливі. Цей підхід – наріжний камінь у всій стратегії розвитку «Барабашово», яка ухвалена до 2030 року. І не випадково відкриття «Ювілейного» співпало з 13 листопада – Міжнародним днем незрячих. «Барабашово» стає зручним для всіх. І найближчим часом усі важливі інформаційні таблички на території нашого торговельного центру будуть дубльовані шрифтом Брайля. Права кожної людини, незалежно від її можливостей – абсолютний пріоритет для нас, — прокоментували в адміністрації торговельного центру.

Загрузка…