У Національному Корпусі прокоментували закриття клубу «Плазма» в Харкові

фото Facebook

У неділю ввечері, у дворі будинку № 89 по проспекту Тракторобудівників, активісти партії Національний корпус за підтримки місцевих жителів заблокували і зупинили роботу сумнозвісного клубу «Плазма». Необхідно відзначити, що клуб вже не працював протягом півтора року, не далі як минулого тижня він відновив свою роботу. В першу чергу страждали мешканці будинку № 89, вікна яких виходять прямо на будівлю клубу.

— Тут є велика проблема, цей клуб не працював довгий час, рік або півтора, і все було спокійно, місцеві жителі були задоволені і щасливі. Він відкрився буквально чотири дні тому, за цей час тут встигли відбутися численні бійки з ножовими пораненнями, зґвалтування і масове поширення наркотичних речовин, — каже Михайло Коваль, начальник штабу Харківського обласного осередку ПП Національний Корпус. — Власне кажучи, зараз була зустріч з одним з представників директорів даного закладу і їм було обіцяно що цей клуб закриється і більше не працюватиме. Співробітники поліції на нашому боці в даній ситуації, вони також вважають, що для них це велика проблема, тому що тут дуже багато викликів походить від вище перерахованих подій, і зараз ми очікуємо, що закриють цей клуб. Сьогодні він точно працювати не буде, але в подальшому, завтра, післязавтра ми будемо продовжувати контролювати його закриття і сподіваємося, що він більше функціонувати не буде.

Через деякий час власники клубу оприлюднили заяву де пообіцяли не відновляти роботу закладу, а незабаром продати й саму будівлю.

Загрузка…