У Полтаві СБУ почала репресії проти патріотів та націоналістів

Полтава Національний корпус

Сьогодні у Полтаві був затриманий член партії «Національний корпус» Гольцев В’ячеслав. З ним був затриманий також представник ВО «Свобода».

Затримання проводили київські працівники СБУ, порушення які інкримінували націоналістам – повалення конституційного ладу або захоплення влади насильницькими діями (ст.109) та створення не передбачених законами України воєнізованих формувань (ст. 260).

При обшуку у В’ячеслава Гольцеві вилучили «докази»: книги класиків українського націоналізму Міхновського «Самостійна Україна», Колодзіньский «Українська військова доктрина», а також стікери, шеврони та блокноти.

Зараз активістів відпустили, але є декілька, але…

Цій демарш СБУ більш схожий на замовлення влади на репресії та залякування патріотичних сил, ніж на реальну боротьбу по захисту держави. Патріоти й особливо націоналісти знаходяться у жорсткої опозиції до корумпованої влади в Україні, але їх дії ні як не спрямовані на нанесення шкоди Україні. Навпаки. Але чомусь СБУ не цікавить антиукраїнська діяльність Мураєва, Рабиновича, Медведчука та інших скритих та явних сепаратистів.

По-друге, чому в Полтаву приїхали саме столичні працівники СБУ зі зброєю та провели затримання. Чому як зі справжніми сепаратистами, якщо були якісь підозри, не запросили В’ячеслава на спасенну бесіду у місцеве управління Служби, та таке інше?

Як кажуть у партії Андрія Білецького, — «почались вибори, й СБУ відпрацьовують свій хліб, але ні перед реальним роботодавцем – народом України, а перед тимчасовим керманичем країни Порошенко, якого реально лякає гнів українців, особливо патріотів та націоналістів».

Загрузка…