У соцмережах блокують луганських націоналістів

Цієї неділі, 13 січня внаслідок кібер-атаки було заблоковано та видалено офіційну сторінку Луганського осередку ПП «Національний Корпус». Про це нашому виданню повідомили у прес-службі партійної організації.


— У грудні 2018 року офіційні сторінки партії Національний Корпус, а так само ряду великих обласних осередків піддалися атаки бот-мереж. На жаль, ця невтішна тенденція не обійшла стороною і медіа-ресурси Луганської партійної організації. За короткий проміжок часу адміністрацією соціальної мережі «Instagram» в наслідку масових скарг видалила ряд наших публікацій, серед яких привітання з новорічними святами. Такі кібер-атаки у черговий раз підтверджують той факт, що так звана політична еліта боїться нових партій і сприймає Національний Корпус як серйозного конкурента на майбутніх президентських та парламентських виборах. Не дивлячись на усі старання ворогів, нам все одно вдасться прорвати інформаційну блокаду, — відмітили у прес-службі Луганського осередку Національного Корпусу

Нагадаємо, що раніше блокуванню піддавалися сторінки полку національної гвардії «Азов», а так само народного депутата, лідера Нацкорпуса- Андрія Білецького.

Загрузка…