У Харкові відбудеться сімейний фестиваль «Vdoma»

фото інтернет

Пограти в спортивні ігри, послухати місцеві музичні гурти та поспілкуватися з сусідами – у Слобідському районі відбудеться сімейний фестиваль під відкритим небом.

— В центрі проходять найцікавіші події, а спальні райони опиняються в культурній ізоляції. І ми вирішили почати культурну децентралізацію, — розповів про ідею створення «Vdomafest» В’ячеслав Ноздрін, координатор проекту.

Програма фестивалю створена для трьох категорій людей: людей літнього віку, сімей з дітьми та молоді.

— Люди літнього віку зможуть пограти у настільні ігри. Для молоді організовуємо майстер-клас від скаутської організації «Пласт», під час якого вона зможе здобути навики виживання у лісі. Зокрема, відбуватимуться відкриті лекції, на одну з яких ми запросили експерта в галузі емоційного інтелекту Дена Дубравіна. Також, будуть загальні майстер-класи для всіх: з мехенді та мандалотерапії, — розповіла Христина Баглай, PR-менеджер «Vdomafest».

Організатори мають на меті оживити спальні райони за рахунок проведення культурних подій та налагодити добросусідські відносини між мешканцями. Фестиваль є випускним проектом учасників «Українська академія лідерства».

Початок 28 червня о 14:00 за адресою вулиця Танкопія, 11-Б. Вхід вільний.

Загрузка…