В Харкові затримали підозрюваних в нападі на учасника АТО

фото інтернет

Співробітники СБУ в Харкові, у неділю, 6 травня, затримали групу молодих людей, підозрюваних в нападі на учасника АТО Дмитра Вербича. Як повідомляє OBOZREVATEL.UA з посиланням на свої джерела, молоді люди позиціонують себе як антифашисти.

За словами однієї з затриманих, разом з двома хлопцями і дівчиною вона гуляла в районі Подолу, коли компанія побачила молодого чоловіка в футболці з національною символікою. Потім хлопці сказали, що молодий чоловік — «б*ндерівець» і його потрібно покарати. Вони переслідували молодого чоловіка, після чого наділи маски і напали на нього, застосувавши газовий балончик і ніж, а потім втекли в бік супермаркету «Сільпо» і сіли в тролейбус.

У повідомленні відзначається, що один із затриманих мав при собі паспорт громадянина Росії на ім’я В’ячеслава Лукичева. На даний момент поліція перевіряє зв’язки нападників і встановлює можливих замовників.

Нагадаємо, що 2 травня в Києві на вул. Костянтинівська банда з чотирьох осіб в масках напала на Дмитра Вербича. Вони завдали удару ножем в нижню частину спини, заляпали сльозогінним газом і намагалися добити молотком.

Загрузка…