Вибори до Харківських ОТГ: тотальна перемога Блока Петра Порошенка

Сьогодні в «Status Quo» відбулася прес-конференція, на якій були презентовані результати виборів до об’єднаних громад по партії БПП «Солідарність».

Вибори до Харківських ОТГ: тотальна перемога Блока Петра Порошенка
фото insidernews

Вибори пройшли в 7 територіальних громадах міста Харкова, в кожній з яких більшість голосів виборців отримала партія Блок Петра Порошенка «Солідарність». Кандидати від БПП в цілому досягли відмітки в 50% і навіть більше. Всі обрані голови до семи територіальних громад – представники політичної сили Петра Порошенка.

За словами Віктора Коваленко, заступника голови Харківської обласної організації політичної партії БПП «Солідарність», такий результат заснований виключно на постійній роботі партії зі своїми виборцями. При цьому всі зафіксовані порушення були незначними та не мають таких ознак, що могли б вплинути на кінцеві результати виборів.

Отже, за попередніми підсумками виборів в об’єднані територіальні громади Харкова, партія БПП «Солідарність» має такі результати: в Зачепилівській ОТГ з 26 депутатів — 15 від БПП; в Золочівській ОТГ з 34 депутатів – 20 представники БПП; Коломацька ОТГ – з 26 депутатів — 14; Малинівська ОТГ – з 26 депутатів — 22; Малоданилівська ОТГ – з 26 депутатів — 18; Наталинська ОТГ – з 22 депутатів — 21; Оскільська ОТГ – з 22 депутатів — 13.

Таким чином, загальний депутатський корпус по всім об’єднаним територіальним громадам складав 182 депутата, з них перемогу отримали 123 представники партії БПП «Солідарность».

 

Загрузка…