Харківська школа архітектури запрошує на день відкритих дверей

фото InsiderNews

День відкритих дверей в Харківській школі архітектури (далі — ХША) відбудеться 2 червня. Захід матиме кілька блоків. В рамках першої частини буде презентована нова програма бакалаврату, а також гості зможуть отримати консультації. У другій частині заходу організатори підготували серію лекцій про архітектурну освіту. Крім того, куратори Школи архітектури детально розкажуть, що та як студенти будуть вивчати в перший рік навчання.

-Наш день відкритих дверей спрямований на те, щоб дати відчуття майбутнім студентам того, що взагалі представляє собою наша школа, як вона працює, і які у нас плани на найближчі роки, — зазначила Олександра Нарижна, перша проректорка Харківської архітектурної школи.

За словами засновника ХША Олега Дроздова, головна проблема харківських ВНЗ, які готують майбутніх архітекторів — це відсутність взаємозв’язку між предметами, що викладаються. Тому в процесі навчання студенти більшість часу будуть проводити в студії. Саме тут всі отримані знання можна відразу застосувати на практиці. Як зазначив Олег Дроздов, в навчальній програмі зроблений акцент на вивченні проблем міста.

-Школа – це та реакція на кризу міст, яка до сих не знайшла, можливо, кінцеву стратегію, як трансформувати ось те радянське місто в місто нашого майбутнього – розумне, справедливе, щасливе місто. Власне, ці аспекти будуть в фокусі школи. Вона повинна озброїти молодих професіоналів, які здатні будуть вирішити весь комплекс, всю сукупність цих проблем та задач, — розповів Олег Дроздов.

Всі деталі – програма, викладачі та дисципліни – можна дізнатися 2 червня під час Днів відкритих дверей. Захід відбудеться за адресою Конторська, 5.

Загрузка…