Харківські організації почнуть співпрацю

Сьогодні в медіа-центрі «Накипіло» презентували Перший освітній хакатон «Харків – молодіжна столиця».

Харківські організації почнуть співпрацю
фото insidernews

В рамках хакатону представники громадського сектору та студентського самоврядування обговорять тему молодіжної політики України. Окрім того, на заході буде презентована низка ініціатив. Зокрема, на хакатоні розкажуть про запровадження бюджету участі в Харківській області. За словами Марії Корабельникової, регіонального координатора організації «Студентська республіка», бюджет участі передбачає виділення певної кількості коштів для фінансування проектів жителів міста. Окрім цього, спікер анонсувала ще ряд заходів, які проходитимуть під час хакатону.

— В рамках хакатону представники громадськості та публічної влади обговорять стратегію розвитку молодіжної політики у Харкові на 2018 рік, а також шляхи її реалізації. З метою об’єднання своїх зусиль, громадські організації підпишуть Меморандум про співпрацю. Зараз в місті кожна організація живе своїм життям: одні реалізують освітні проекти, а інші – спортивні тощо. При цьому дуже багато з них перетинаються. Якщо ж об’єднати деякі проекти, то користі від їхньої реалізації буде значно більше. Саме тому доцільним є підписання Меморандуму про співпрацю, — розказала Марія Корабельникова.

На сьогодні для участі в хакатоні зареєстровано 15 організацій. Вони зможуть розказати про свою діяльність та проекти, над якими працюють. Сам захід відбудеться 22 грудня 2017 року в Харківському обласному центрі молоді.

Загрузка…